Beneficis


Millora la postura: A través de la quiropràctica, alineem la columna vertebral per a millorar la postura corporal. Una millora en els teus hàbits posturals aportarà molts beneficis al teu cos, entre ells reduir la tensió muscular, la prevenció de lesions de la columna, fins i tot millorar la teva confiança en tu mateix.

Redueix el dolor: Hem de recordar que la columna vertebral està directament relacionada amb el mal funcionament del sistema nerviós. Quan aquesta està desalineada, crea interferències nervioses, pinçaments els nervis, afectant els discos, genera tensió en els músculs... Aquestes subluxacions, depenent de la zona de la columna a la qual estiguin afectant, poden causar-nos.

Estrès: Els ajustos quiropràctics treballen per a millora el sistema nerviós, activant el S.N. Parasimpàtic, encarregat de la relaxació i descans del nostre cos, i equilibrant les respostes del nostre sistema de defensa o supervivència: el S.N. Simpàtic, que s'activa en moments d'ansietat.

Qualitat de somni: Les afeccions musculoesquelètiques poden afectar el nostre descans, i passa el mateix a la inversa. La quiropràctica et pot ajudar ajustant les interferències i reduint els problemes en la columna i el Sistema Nerviós, equilibrant el S.N. Simpàtic i S.N. Parasimpàtic i a més et pot aconsellar sobre la postura a l'hora de dormir, o l'elecció del matalàs i coixí.