El nostre equip

Hanna Bauters Arguilé 

Quiropràctica del centre

Des de molt jove m'ha agradat molt el món de la salut i poder ajudar a les persones. Vaig descobrir la quiropràctica als 16 anys quan la meva germana petita (actualment, l'assistent del centre) va començar amb dolors d'esquena i migranyes. En l'acompanyar-la regularment al centre quiropràctic i veure la seva millora, vaig sentir molta curiositat per aquesta professió i vaig començar a informar-me. Descobrir que la salut ve des de dins, que el cos és intel·ligent i que la missió de la quiropràctica és ajudar-lo a funcionar correctament va fer que m'enamores d'aquesta teràpia.

Per això vaig decidir estudiar la carrera de quiropràctica al Barcelona Collage of Chiropractic (BCC) on vaig obtenir el Títol Superior de Quiropràctica, i posteriorment el Màster en Quiropràctica.

Soc membre de l'Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ), que és  la institució que regula els quiropràctics amb formació universitària, acreditada per l'European Council on Chiropractic Education (ECCE).

Bercelona Collage of Chiropractic 

Asociación Española de Quiropráctica 

Asociación Española de Usuarios de Quiropráctica 


Professora de ioga

Per a continuar aprofundint en el funcionament del cos i de la ment, em vaig formar com a professora de ioga i porto impartint classes des de l'any 2018.

Al llarg d'aquests anys, he continuat formant-me sobre diferents tipus de ioga, i ara, a l'abril de 2023, he volgut posar en pràctica els coneixements adquirits i oferir-los en el centre, amb l'objectiu d'aportar més eines per a millorar la salut postural, ensenyar a relaxar-se i a reduir l'estrès, per citar alguns dels molts beneficis que té la pràctica del ioga per al nostre cos.Alba Bauters Arguilé 

Assistent del centre

Com la meva germana gran, jo també he tingut sempre un interès especial pel món de la salut. Per aquest motiu, vaig cursar el grau universitari de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic (UVIC). En aquests moments no exerceixo de nutricionista, tot i així m'agrada aplicar i divulgar els coneixementsadquirits al llarg dels meus estudis.

Sóc una persona molt curiosa, amb moltes inquietuds i ganes d'aprendre coses molt diferents. He bolcat la meva part més creativa en el disseny gràfic i el màrqueting del centre. Gràcies a això, la Hanna i jo fem un gran equip. Mentre ella es dedica a cuidar de vosaltres, jo intento donar el millor de mi per fer-vos arribar tota la informació, ja sigui a través de xarxes socials, fullets explicatius i de la pàgina web.