Fes de la teva salut, una prioritat.

Aprèn a cuidar-te


Et donem la benvinguda al Centre Quiropràctic de Vic, únic en tota la comarca d'Osona

L'objectiu principal d'aquest centre és restablir i mantenir el teu cos en un estat de salut òptim.

Per aconseguir aquest objectiu, ens enfoquem en la quiropràctica i la pràctica del ioga, ja que totes dues centren gran part de la seva atenció en mantenir una columna vertebral sana i alineada per a una millora de la salut general del cos.   

Per tal d'aportar més coneixements sobre salut, i donar diferents eines als nostres clients per a tenir cura del cos, també organitzem xerrades i tallers sobre temes de salut amb professionals de diferents àmbits.


Què oferim?

Quiropràctica

El desalineament d'una o més vèrtebres de la columna causen una alteració en el Sistema Nerviós, que interfereix en la transmissió dels missatges nerviosos i causa una disminució de l'habilitat innata del cos per expressar el seu màxim potencial de salut.

Per tractar aquests desalineaments o subluxacions vertebrals, i recuperar l'estat de salut, treballem a partir d'ajusts quiropràctics.

Estem orgulloses de poder dir que som l'únic centre en tota la comarca d'Osona que es dedica a tractar la salut a través de la quiropràctica.

Ioga

Recentment, hem volgut integrar la pràctica de Ioga al centre, ja que es complementa amb la quiropràctica, i ajuda a millorar la salut postural, aprendre a relaxar-se i reduir l'estrès, d'entre els molts beneficis que té la pràctica.

Des del centre, oferim tot el material que pots necessitar durant les pràctiques: mats de ioga, totxos i mantes. Per tant, només cal que portis roba còmoda i les ganes de treballar el cos, la ment i la respiració.


Testimonis

Què és la quiropràctica?


Més informació

Qui som?


El nostre equip

Preguntes freqüents


Clica aquí per saber-ne més