El nostre equip

Hanna Bauters Arguilé 

Quiropràctica del centre

Des de molt jove m'ha agradat molt el món de la salut i poder ajudar a les persones. Vaig descobrir la quiropràctica als 16 anys quan la meva germana petita (actualment, l'assistent del centre) va començar amb mals d'esquena i migranyes. A l'acompanyarla regularment i veure la seva millora, em va entrar molta curiositat per aquesta professió i vaig començar a informar-me. Descobrir que la salut ve des de dins, que el cos és intel·ligent i que la funció de la quiropràctica és ajudar-lo a funcionar correctament va fer que m'enamores d'aquesta teràpia.

Per això vaig emprendre la carrera de quiropràctica al Barcelona Collage of Chiropractic (BCC) on va estudiar el Títol Superior de Quiropràctica, i on va obtenir el Màster en Quiropràctica.

Soc membre de l'Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ), que és  la institució que regula els quiropràctics amb formació universitària, acreditada per l'European Council on Chiropractic Education (ECCE).

Per acabar d'entendre el funcionament del cos i de la ment, em vaig formar com a professora de ioga i porto impartint classes des del 2018.

Bercelona Collage of Chiropractic

Asociación Española de Quiropráctica

Asociación Española de Usuarios de Quiropráctica


Alba Bauters Arguilé

Assistent del centre
Jo us donaré la benvinguda al centre, quadrarem les hores de visita, i us resoldré els dubtes que pogueu tenir sobre nosaltres i la nostra manera de treballar. 

També m'encarrego d'anar donant informació sobre la quiropràctica i la salut a través de les xarxes socials.


Sóc Graduada a la Universitat de Vic (UVIC) en Nutrició Humana i Dietètica.