Ioga

Definim el ioga com a un conjunt de disciplines físiques, mentals i espirituals originàries de la India, que es marca com a objectiu principal el domini del cos i calmar la ment per així arribar a un estat de pau i felicitat.


Existeixen diferents tipus i tècniques que convinen les asanes, la respiració, la meditació, matres i mudres que ens ajuden a trobar aquest equilibri entre cos i ment, i a diferència de molts dels altres exercicis físics, el ioga s'adapta fàcilment en el nivell de dificultat i a les característiques, necessitats i limitacions de cada persona, gràcies al seu ampli ventall de possibilitats.

Les classes al centre sempre estaran adaptades a tu, de manera que puguis treballar el cos i respiració, i centrar-te en els teus objectius, però no hagis de forçar-te i puguis gaudir de cada una de les pràctiques. 

El ioga com a aliat de la quiropràctica 


La quiropràctica i el ioga són pràctiques holístiques que reconeixen la malaltia com a un desequilibri, i es centren en retrobar aquest equilibri per a millorar i mantenir un estat de salut òptim. 

Cada una segueix un camí diferent per a aconseguir arribar a aquest objectiu comú de la salut general, però quan van de la mà, els resultats i els beneficis són més notables, ja que una pràctica complementa a l'altre:

  • El ioga ens ajuda a enfortir el nucli del cos (els músculs de la zona abdominal i els que envolten la columna vertebral) que ens ajuda a millorar de la salut de la nostra columna vertebral, i així reduir el temps de recuperació del pacient quiropràctic. També ajuda a estirar els músculs, alliberant la tensió acumulada durant molt de temps, preparant el cos del pacient a acceptar millor el tractament quiropràctic.
  • D'altra banda, la quiropràctica treballa per a alinear la columna vertebral, i mantenir una bona postura, així com per enfortir el sistema musculoesquelètic, que permet als practicants del ioga millorar l'equilibri i així mantenir les seves rutines i diversificar-les segons les necessitats i objectius.

Per aquest motiu, les persones que combinen la quiropràctica i el ioga, sol notar els efectes i la millora de la salut de manera més ràpida que les persones que treballen només una de les dues pràctiques. 

El ioga no et traurà temps, sinó que te'n regalarà més (Ganga White)

El ioga ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida.