A qui va dirigida

La quiropràctica és una teràpia natural i respectuosa amb el cos enfocada en millorar i mantenir la salut, prevenint els problemes del sistema nerviós. Per tant, podem dir que realment no és una teràpia enfocada per un col·lectiu en concret, sinó que pot anar dirigida a totes aquelles persones que busquen un estat òptim de salut, millorar la qualitat de vida i frenar el deteriorament físic, mental i emocional.

Us deixem alguns exemples dels beneficis que pot tenir en els diferents col·lectius:


PERSONA ADULTA

Les males postures, els grans esforços i l'estrès acumulat, que tants de nosaltres anem arrossegant durant el dia a dia, són factors que poden crear desequilibris en el nostre cos. Quan això passa, és freqüent que notem aquests desequilibris en mals de cap o migranyes, vertígens, dolors d'esquena i a les extremitats.  


Beneficis de la quiropràctica en adults/es:

+ Capacitat d'adaptació

+ Qualitat de son

+ Productivitat i rendiment

+ Millora la postura

+ Energia i vitalitat

- Estrès

- Dolors

- Ansietat

- Inflamació

Jo ho recomano a tothom, la quiropràctica m'ajuda a prevenir majors problemes de salut en un futur. Espero gaudir dels ajustos de la Hanna durant molt temps!

Belen V.


ESPORTISTES

Tots som conscients que l'activitat física ens aporta innumerables beneficis, i que és necessària per mantenir una salut i benestar òptims.

Però... també hem de ser conscients que la seva pràctica comporta certs riscos, com ara sobrecàrregues musculars o lesions, que si no són tractades correctament, poden portar problemes a la llarga.


 Beneficis de la quiropràctica en esportistes:

+ Moviment i flexibilitat

+ Rendiment físic

+ Equilibri i coordinació

- Lesions i deformacions

- Temps de recuperació de lesions

- Estrès  

"Ha estat brutal !!! He recuperat mobilitat i puc fer vida normal ( bicicleta, esquiar i altres,,,), de moment. Moltes gràcies, sou molt bones"

Francesc P.


DONES EMBARASSADES

Durant l'embaràs, el cos passa per molts canvis i estrès, tant físic, com químic i emocional, que es tradueixen en canvis del centre de gravetat, canvis en la curvatura lumbar i dolors d'esquena o ciàtica, estirament dels lligaments, problemes del son, canvis hormonals, etc...

L'augment gradual del volum i pes del futur bebè causa distorsions en la pelvis, que requereixen ser analitzades periòdicament. La posició de la pelvis també incidirà en la grandària del canal a l'hora el part. Aquesta és una raó més per a assegurar-se que la pelvis estigui ben alineada a l'hora del naixement.

Els ajustis quiropràctics poden ser rebuts amb total seguretat fins al mateix dia del part.


Beneficis de la quiropràctica en embarassades:

+ Facilita el treball durant el part

+ Prepara el cos pels canvis fisiològics i hormonals

+ Optimitza l'espai pel desenvolupament del nadó

+ Ajuda a fer que el nadó es posicioni correctament

- Dolors lumbars, cervicals i articular

- Nàusees matineres

- Possibilitats de complicacions durant el part

"La Hanna em va ajudar durant tot l'embaràs (de bessons). Va anar genial pel dolor d'esquena, lumbars i costelles i també per reduir les nàusees. Ara, dos mesos postpart em va genial per reajustar i corregir els problemes posturals. Molt recomanable!"

Sheila O.


NADONS I INFANTS

"'Un nen amb una columna sana serà un adult amb bona qualitat de vida'"- DR. JANS OLDE

El procés de naixement és un 'xoc' tant pel cos del bebè com pel de la mare. Hi ha moltes pressions i forces exercides sobre el nen durant el seu viatge al món. Els quiropràctics revisem la columna vertebral per a garantir que no hi hagi cap disfunció nerviosa al cos del petit, ja que això pot provocar còlics, reflux, dificultats per a respirar i a l'hora de dormir.

La columna vertebral d'un nadó s'allarga un 50 per cent durant el seu primer any. En cap altre moment aquest creixement ocorre tan de pressa, per la qual cosa has d'assegurar-te que el teu bebè tingui la columna alineada adequadament per a assegurar-li un creixement òptim.


Beneficis de la quiropràctica en bebès:

+ Ajuda als nens a créixer amb salut, força i vitalitat

+ Prevé al·lèrgies, asma

+ Enforteix el sistema immunitari

+ Millora el somni, la concentració

+ Regula la hiperactivitat